Marc Márquez, millor esportista català del 2013

Rebrà el premi durant la Festa de l´Esport Català que organitza la UFEC i el diari Sport.

Marc Márquez ha estat escollit Millor Esportista català de l’Any pel jurat de la Festa de l’Esport Català, que sota l’organització de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport se celebrarà el proper dilluns 16 de desembre.

El pilots de Cervera, que ja va ser premiat l’any 2010 com a millor esportista revelació després del títol mundial de 125cc, ha assolit en aquesta edició el de millor esportista català després de convertir-se en el pilot més jove que aconsegueix el títol de la màxima categoria de MotoGP, i a més en la seva primera temporada.

Segons els membres del jurat, format per diferents membres d’institucions socials i esportives, així com representants de mitjans de comunicació catalans, el premi s’ha atorgat a Marc Márquez “per la seva trajectòria, dedicació i treball”.

Juntament amb Marc Márquez s’ha premiat a la nedadora de sincronitzada, Ona Carbonell com a millor esportista femenina, això com el jugador de basquet del Joventut Guillem Vives com a millor revelació de l’esport masculí i la piragüista Núria Fontané com la revelació femenina, entre altres guardonats.

Velocitat14/11/2013